Insamlingen avslutad!

Bild2
Bild4
Bild3
Bild1

https://www.facebook.com/Fitness24Seven?fref=ts

Slutresultatet av Running for Syria är nu här… ”Trumvirvel”
Vi kan med glädje meddela att vi har sprungit in hela 15 673 Euro. En fantastisk summa! Det innebär t.ex. att UNHCR skulle kunna skicka 11 646 dunkar med vatten, 70 stycken familjetält eller 570 nödpaket innehållande vatten, mat, filtar och kläder till behövande Syriska flyktingar eller att UNICEF skulle kunna bistå flyktingfamiljer med 412 stycken hygienpaket innehållande med bland annat en hink, tvålar, tandborstar, tandkräm, bindor och handdukar. Vi är tacksamma för all den värme, glädje och engagemang som våra medlemmar har visat på våra konditionsavdelningar. Det värmer otroligt att få höra ”Jag skulle ju egentligen bara värma upp men då får det så klart bli några kilometer till". Vi vill också tacka hela organisationen som ställt upp med sin tid och bidragit med kilometrar till insamlingen. Tack till våra samarbetspartners som har gjort det här projektet möjligt: UNHCR, UNICEF, VISUELL PARTNER, KEPA TRYCK & SIB-TRYCK. Stort tack till ALLA som på ett eller annat sätt bidragit i Running For Syria.

http://sv.fitness24seven.com/nyheter/running-for-syria/

Run for Syria!

Bild1
Syria 3
Uppsala
Syria 2

Precis som många andra så brukar Visuell Partner varje år försöka göra gott för behövade, genom att förvandla julklappspengarna till välgörenhet.

I år kommer julen tidigt! Eller åtminstone så hoppas vi att den insatts vi just nu gör, för att öka deltagandet i Fitness24Sevens insamling ”Run for Syria”, hjälper många att få en chans att "fira jul" i år.

Vi har bidragit med att producera, levererar och till viss del även montera stora tydliga vepor på de 9 st gym som omfattas av deras insamling. 6 st här i Sverige, 1 st i Norge, 1 st i  Finland och 1 st i Polen. Förra året körde F24S en insamling i kampen mot Ebola på 6 st gym under 24 timmar vilket gav 100 000 SEK. Nu gäller alltså 9 st gym under 60 timmar vilket alla hoppas kommer att generera betydligt mer pengar. 

Ni kan läsa mer här

http://sv.fitness24seven.com/nyheter/running-for-syria/

Nu är det er tur! Spring för livet!