Hallarna

Bild1
Bild2
Bild3
Bild4
Bild5

Igår kväll invigdes Halmstads nya stolthet, Hallarna! Det ligger mycket arbete bakom ett sådant stort projekt och det märker inte minst vi som "bara" hanterat den visuella kommunikationen. Stora skyltar, små skyltar, belysta och obelysta skyltar, specialfärger, utmanande konstruktioner, nytänkande design...precis som det ska vara och precis lika brett som vårt utbud. Stort tack till alla inblandade, både på kundsidan såväl som på leverantörssidan! Alla partnerskap är lika viktiga för oss om vi ska kunna fortsätt att leverera förstklassiga helhetslösningar inom visuell kommunikation 😊

Stjärnurmakarna

Bild1
Bild2

Såhär fint blev det när Stjärnurmakarna, för några veckor sedan, fick igång sin butik på Täby Centrum. Kul projekt som vanligt, tack säger vi!

Eurostop Halmstad

Bild1
Bild5
Bild2
Bild3
Bild4

Vi är mitt uppe i slutfasen, montaget, av ett av höstens större projekt. Eurostop Halmstads första utbyggnad invigs den 26 Oktober. I och med det så byter man namn och skyltar givetvis upp hela centrat med sitt eget varumärke tillsammans med sina fina hyresgäster. Tekniska lösningar, produktion, projektering, installation och montage utförs av oss på Visuell Partner!