Fitness24Sevens nya koncept!

Bild1
Bild2
Bild3
Bild4
Bild5

I helgen öppnade de första träningsanläggningarna med Fitness24Sevens nya koncept. Ni hittar dem just nu i Oulu Finland, Veitvet Oslo, Toftanäs Malmö samt smygstarten av konceptet i slutet av förra året i Cali Colombia. Fler är på väg!
Visuell Partner hjälper till med helhetslösningen av den visuella kommunikationen med exteriöra skyltar och alla dess tillstånd, den interiöra navigeringen med allt från skåpsnummer till golvmarkeringar och sist men inte minst en komplett tjänst av digital signage.

Fitness24Seven Thailand

Bild1
Bild2
Bild3

Ofta blir det nyheter med saker som redan är klara, eller åtminstone väldigt nära. Vi bryter av här med att visa de första spadtagen i vårt arbete med den visuella kommunikationen till F24S första etablering i Bangkok Thailand. Spänningen börjar nu byggas på allvar och det arbetas för fullt med de permanenta LED-skyltarna, fönsterdekoren och den digitala skyltningen!

Nyårskarameller!

Bild1
Bild2
Bild3
Bild4
Bild5

Då var vi igång igen för fullt efter lite jul och nyårsfirande! Vi börjar det nya året med att visa några krameller från förra året 😊 

Ahlsells nya butik i Arvika med en komplett utvändig profilering från Visuell Partner, samt Smarteyes fina butik i Uppsala Gränby Centrum.

God fortsättning!