Q-Star

News q-star

Vi är både glada och stolta att få leverera prispyloner till Q-Stars automatstationer över hela Sverige, samtliga med central styrning av LED displayerna.

Räddare i nöden!

Bild1
Bild2
Bild3
Bild4

Ny WC lounge med designade skyltar i LED och rostfritt. Alltid lika kul och få hjälpa Fastighets AB LE Lundberg med lösningar inom visuell kommunikation, för visst kan man säga att allt vi gör kommunicerar på ett eller annat sätt.

Fitness24Seven Thailand

Bild1
Bild2
Bild4
Bild3

Mer historia! I helgen öppnade F24S sin första anläggning i Bangkok Thailand ”Summer Hill”. Vi har varit med från början och gjort det vi gör bäst, bidragit med professionell avlastning! Trots stora geografiska avstånd projektleder och ansvarar vi för det arbete som krävs för att få fram den önskvärda visuella kommunikationen!

https://www.instagram.com/p/BgOBQmZHo2-/?taken-by=visuellpartnerab

Boozt.com ❤️ Catena

Bild2
Bild1
Bild3
Bild6
Bild4
Bild5

Senast i raden av skyltprojekt i den något större storlekskategorin är Boozt.com och Catenas kärleksförklaring, intill E6:an, på E-Cityområdet strax söder om Ängelholm. Ett riktigt "ax-till-limpa-projekt" där vi på Visuell Partner har designat, projekterat, tillståndshanterat, producerat, monterat och fixat och donat. Superkul! Stort tack till alla inblandade!