Bråviken Bil

Img 0914
Img 0915

Dessa nya, fina skyltar pryder nu två av fasaderna oss Bråviken Bil i Norrköping. Skyltarna är i modell P6 på ram, den ena med blå vinyl på akryl och den andra, sidor och fronter i högglanspolerad rostfritt stål. Vi tackar Bråviken Bil för förtroendet & ett gott samarbete.

DX Racer

20190619 161036 resized
3
20190619 161857 resized

Vi fick i förtroende av DX Racer Europe att  skylta upp företaget från fasad in till kontor med ett riktigt fint resultat! Vi tackar för uppdraget och önskar er lycka till i era nya lokaler.

Happy Socks

Unknown-5
Unknown-4
Unknown-7

Inför Happy Socks första butik i Tyskland så har vi haft nöjet att få vara med och ta fram, producera och montera deras fasadskyltar.Skyltarna är byggda helt i akryl med en "osynlig" ram mellan bokstäverna för att minimerar skuggor och annat missprydande när ljuset faller ut på fasaden bakom skyltarna. Alltid lite extra krydda när förtroende leder till samarbeten utanför "hemmabanan" Skandinavien.

Great Security

Img 2990
Img 2991
Img 2992

Så här snyggt blev det i Great Securitys nya lokal i Linköping. Här valde kunden att ha en fototapet i både konferensrum och kök/matsal samt en lackerad akryllogo på väggen - blev ju GREAT!

Uncorked Wine Bar

Uncorked 1

Nu kan man unna sig ett glas vin på Arlandas nyaste vinbar - Uncorked Wine Bar som drivs av SSP. Gör ett besök, slå dig ner och passa även på att beskåda deras nya, fina skylt.