F24S Frescati Sports Center

Frescati sportcneter 1
Frescati sportcneter 2
Frescati sportcneter 3
04
05
06
07
08
09
10

När Fitness24Seven flyttade in i Stockholms Universitets träningsanläggning ”Frescati Sports Center” så tog både Frescati och F24S hjälp av oss för att ta hand om skyltningen. Projektet innefattade fasadskyltar, entréskyltar, vepor, hänvisningar, foliering, digital signage - kort sagt ett uppdrg som innehöll det mesta man kan tänka sig inom visuell kommunikation. Vi tackar förtroendefullt för uppdraget och önskar både Frescati & Fitness24Seven stort lycka till med nya gymmet i träningsanläggningen.

Life Sverige

Life 1
Life 8
Life 9

I många av våra projekt handlar det om att hjälpa företag att synas med sin visuella kommunikation vid etableringen av sitt varumärke eller vid expandering av sin verksamhet, ex utökning av butiker, kontor, bilar etc. I vissa fall kan det även handla om omprofilering - vilket vi är med och hjälper Life att utföra. Ett uppdrag vi är mycket stolta och glada över! Här är bilder från den nya konceptbutiken i Fältöversten i Stockholm samt även från butiken i PUB, Stockholm.

Ahlsell Halmstad

Ahlsell halmstad 6
Ahlsell halmstad 5
Ahlsell halmstad 4
Ahlsell halmstad 3
Ahlsell halmstad 2
Ahlsell halmstad 1

Ahlsell har varit på stark framåtmarsch under sommaren med ett antal ombyggnationer och etableringar. Här följer lite bilder från den nya butiken som snart öppnar i Halmstad. Vi är mycket stolta och tacksamma att fått varit med i både projektering, produktion och montage av skyltar, vepor och hänvisningar. Ännu ett mycket lyckat och roligt samarbete där vi fått bidra med vår kunskap inom visuell kommunikation, i detta fall det exteriöra - tack!