Repair Station

01
02
03
04
05

Saker går sönder, behöver allmän service eller så kanske det behöver uppgraderas, så är det bara! För att underlätta kommunikationen kring detta mellan F24S medlemmar och deras personal så har vi tagit fram ett tagsystem som har testats och fått mycket positiv feedback. Den röda taggen är den som medlemmarna använder för att rapportera att något är trasigt på utrustningen och den blå tagen är personalens ”svarstagg”, där de även kan rapportera tillbaka när den blev rapporterad för service. Så nu är vi full gång att leverera ut dessa till samtliga anläggningar där vi tar hand om hela produktionen och packar ner alla detaljer i individuella kartonger så att montörerna får med sig allt de behöver på en och samma gång, varje gång! 

Prolympia

Prolympia 12 2
Prolympia 12
Prolympia 11
Prolympia 10
Prolympia 13
Prolympia 14
Prolympia 15
Prolympia 17
Prolympia 18
Prolympia 19

I uppstarten inför höstterminen flyttade Polympia, idrottsskola i Norrköping, till nya och renoverade lokaler. Vi är glada för uppdraget vi fick att leverera och montera fasadskyltar med tillhörande pictogram. I uppdraget ingick även märkning av skolsalar, tapeter och namnskyltar. Ett resultat som både blev stilrent, snyggt och framförallt med en röd tråd i den visuella identiteten.

Fitness24Seven Event

Run

Det börjar bli dags för F24S årliga ”Running for-event” och i år springer vi för människor som drabbats av Covid-19 på ett sådant sätt att de behöver stöd. Som tidigare år och även i år fick vi uppdraget att producera banners inför detta event. Ladda ordentligt och sätt ett kryss i kalendern den 16:e och 17:e november, för då smäller det!