Ahlsell Kungens Kurva

Ahlsell kk
12
20210224 155954 resized
Vepa 12 skylt laddplatser 12

Det är inte bara Göteborg som nyligen berikats med en stor, välutrustad och modern Ahlsellbutik. En ny proffsbutik med riktigt stort sortiment blev det när Bahab, Ahlsell Work Wear och Ahlsell valde att gå samman och öppna en butik vid Kungen Kurva. Stor butik kräver såklart en hel del visuell kommunikation och det fick vi nöjet att ansvara för. På en riktigt tajt tidsplan ordnade vi med framtagning av koncept, bygglov, produktion och montage som allt var tvunget att lösas av vartannat ”just in time” hela vägen för att säkra deadline…Allt gick vägen och vi är glada, stolta och givetvis tacksamma för förtroendet!

Kvarteret Lyckan

Fcfe24ba-3615-484b-8bf7-4d4194b9220e 1 105 c
2
1

Längst med gångstråket på Olai Kyrkogata i Norrköping finner man bygganden "Lyckan", som numera har ny fasaddekoration - ljuslådor med utbytbart motiv. Ett sätt att skapa ett visuellt intryck både i dags- & kvällsljus. Vi är glada för det fortsatta förtroendet vi har av Lundbergs Fastigheter, vi tackar för detta lite annorlunda och roliga uppdrag.

iDoc

Idoc1
Idoc4
Idoc6

En liten färgklick ute på vägarna - iDoc syns tydligt med en av sina vaccinationsbussar och fler kommer det bli. Grafisk design och uppdrag av Beegleton.

Lundbergs - hänvisning

Lundbergs olai kyrkogata 50 2
Lundbergs olai kyrkogata 50
E06795d7-7491-4708-a67b-2b8e654af686 1 105 c

Hänvisning för att hitta rätt kan utformas på en rad olika sätt - ett alternativ är att använda sig av en belyst frameless låda med utbytbar dukfront. Ett smart sätt då man efter behov kan byta ut dukfronten med ny infomtion & budskap. Numera hittar du en sådan lösning i en av Lundbergs fastigheter i Norrköping, där man underlättat för hyresgästerna och deras besökare. I samband med detta satte vi även upp en ny fasadskylt av modellen "full acrylic" i deras nya design. Vi tackar återigen Lundbergs för förtroendet!

Martin & Servera

Unknown-7 2
Img 2256
Unknown-3

Vi är mitt uppe i ett arbete av modell större just nu tillsammans med Martin & Servera i Norrköping - etableringen av deras nya centrallager. Färgkodade portnummer, pictogram, hänvisningar och 32 meter långa LED-skyltar. Kul, lokalt och halvfärdigt…vi återkommer när vi är klara!